Tasques complementàries d’aquesta setmana

Hola,

De la classe del dissabte van sorgir algunes cosetes que heu de treballar durant aquesta setmana, a saber:

 • Revisar temes de la configuració: han de permetre les actualitzacions vostres (que puguin aparèixer a altres blocs) i els comentaris d’altres sense supervisió.
 • Fareu una pàgina (no una entrada………) que s’anomeni “Coses pràctiques” on posareu en un text breu com heu fet el tema de la configuració (on l’heu trobat, etc.)
 • Heu d’afegir un Planetaki al vostre bloc. Pistes: web de Planetaki, el planetaki és un sindicador de continguts (que serà això???, heu de buscar-lo!!!……i ja que esteu posar text breu a “Coses pràctiques”)
 • Heu de fer un comentari a l’entrada sobre blocs de 5 companys de l’aula (per tant us serà útil tenir el planetaki connectat!!)
 • Per a les persones que no hagin vingut el dissabte, heu de posar el vostre nom i la vostra adreça de bloc com a comentari de l’entrada que anunciava la classe del dissabte (és per facilitar la tasca de trobar les vostres adreces per connectar-les al planetaki)

Seguim!

Anuncis

1 comentari (+add yours?)

 1. caparrosuvic
  març 17, 2011 @ 16:37:33

  Comentari sobre 5 blocs:

  Començaré elogiant el bloc Món arxivístic, el qual no sembla obra d’un amateur. En aquest bloc cada apartat està col•locat al seu lloc corresponent i la tria del fons és molt adequada pel contingut que hi acollirà: amb la serietat justa però atractiva.

  Més informal és el fons del bloc mercepallarols, establint una excel•lent correspondència amb el tema que tractarà: el fons del bloc podria ser un del murs d’un camp de pàdel –per què no?- Els espais estan molt ben delimitats.

  Trobo molt alegre el bloc silviaclapera, amb aquest color verd i l’herba a la part superior transmetent bones vibracions, garantint que el seu contingut no entristirà a ningú. Els apartats estan molt ben distribuïts.

  El fons del bloc laiagarnatxe és impactant visualment, gràcies al contrast dels colors de la part superior amb el fons gris, i també molt encertat el tipus de lletra.

  Per acabar, el bloc miromontseuvic, que trobo clar i elegant, ben endreçat i amb uns colors de fons molt agradables. Estan molt bé els títols amb aquest color vermellós, ressaltant les entrades de cada article.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: