Tasca complementària tasca 4

Hola!

El dissabte vam començar a treballar amb Twitter, fent-nos un compte i hem agendat treball complementari per a la tasca 4.

Què heu de fer?

 1. Obrir un compte en Twitter. Si us plau que el nom d’usuari sigui (de ser possible) relacionat amb l’adreça de l’uvic. Per exemple: aranouvic
 2. Posar aquest nom d’usuari del compte de Twitter com a comentari de la tasca 4 (entrada del 6 d’abril del bloc de l’assignatura)
 3. Afegir com per “seguir” a tots els companys del curs (que també veureu que us “segueixen” a vosaltres, és clar…..si publiqueu el vostre usuari. (important! per a que sigueu rastrejables pels altres companys publiqueu un primer post de benvinguda, després d’activar el compte Twitter mitjançant un correu que us arribarà a la vostra bústia electrònica).
 4. Formar un grup amb la resta de companys i/o companyes que queden lliures (de 3 a 4 integrants). Ja tenim dos grups formats (si vulgueu posar-vos un nom distintiu ho podeu fer): grup  1 (Caparrós, Martí, Terricabres i Tor) i grup 2 (Aparicio, Garnatxe i Pallarols)
 5. Els dos grups formats ja tenen unes cerques d’informació assignades que us seran útils (quan publiquin les seves troballes) per a les tasques que heu de fer sobre microblogging i sindicació de continguts.
 6. Enunciat de la tasca complementària: buscar per cada membre del grup dos extractes o adreces de fonts (publicacions, blocs, etc.) sobre el tema assignat (que han de ser diferents per a cada membre). Aquestes fonts s’han de publicar en un post al Twitter (recordeu que teniu fins a 140 caràcters….) i per tant poden ser utilitzades per altres companys per fer les seves entrades. Nota: com teniu limitats el número de caràcters del missatge, si poseu una adreça electrònica heu de fer-la més curta. Hi ha programes cercables per Google que us permeten fer això….ja sabeu……heu de buscar-los!
 7. Els temes per escollir dels nous grups (que segons els meus càlculs poden ser tres grups més) seran: xarxes socials, realitat augmentada i wikis. Heu de negociar entre vosaltres que tema farà cadascun dels grups. Un cop hagin fet el grup i hagin escollit el tema heu de publicar un comentari a aquest entrada per informar-me. Si us plau teniu en compte per al lliurament la planificació de l’assignatura ja que les entrades haurien d’estar fetes abans de que es tractin aquests temes.
Anuncis

3 comentaris (+add yours?)

 1. miromontse
  maig 11, 2011 @ 16:52:06

  Estic al grup de “realitat augmentada” de la Sílvia, la Clara i la Judit

  Respon

 2. Sílvia
  maig 04, 2011 @ 13:57:36

  Ei! M’ajunto al grup de la Clara Vinyeta i la Judit Gallego.

  Respon

 3. juditgallegouvic
  abr. 29, 2011 @ 10:23:49

  Benvolguda Silvia,

  Tal i com marca l’exercici, li confirmo, almenys que jo tingui conciència, que les components del grup som la Clara Vinyeta i jo. El tema és Realitat Augmentada.

  Gràcies!

  Judit

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: